Du hittar programmet även på Eskilstuna Kommuns Evenemangsguiden
där du också kan finna många andra intressanta arrangemang.

Arrangörer: Eskilstuna Jazzklubb, Eskilstuna Kultur, Statens Kulturråd, ABF m.fl.

F Ö R K Ö P
Biljetter till samtliga arrangemang kan förköpas hos
Eskilstuna Turistbyrå
Rothoffsvillan, Tullgatan 4
Telefon: 016 - 710 70 00
Förköpsavgift tillkommer

Eskilstuna Jazzklubbs höstprogram 2013 som PDF-fil - som zippad text-fil

Du kan hitta mer information om våra konserter under länken Press

Tillbaka till historik

Juli - Augusti - September - Oktober - November - December

Lördag 13 juli kl 14.00 – Löta Handelsträdgård, Ärla
TOMAS JANZON QUARTET
Jazzkonsert bland Blommor & Bin

Gitarristen Tomas Janzon, som sedan länge är verksam som jazzmusiker i USA, turnerar också i Sverige flera gånger per år. Senaste Skivan Experiences spelas flitigt på radio i USA liksom även internationellt och i Sverige. Magnus Erikson skriver i Lira: ”Jag njuter av att dras in i hans melodiska flöde och läckra skalklättringar”. Vi får höra material från den senaste skivan och även exempelvis Honeysuckle Rose, Waltz for Debby och Days of Wine and Roses. Kvartetten består i övrigt av Birger Thorelli – marimba, Lars Ekman – bas och Petur ”Island” Östlund – trummor.
Fri entré.
Huvudarrangör: Change Music.
Medarrangörer: Svensk Jazz (Jazzify), LötaTrädgårdscentrumoch EJK i samarbete med Jazz i Sörmland, Jazz i Strängnäs och med stöd från Svenska Postkodlotteriet.
OBS! Löta Trädgårdscentrum. Två set med paus.

Tisdag 6 augusti kl 18.00 – Fridsjö, Eklången, Ärla
SE-QUARTET med sångerskan ELISABETH KONTOMANOU
Jazz i Guds fria natur vid Eklångens strand

SE-Quartet framträder här med en världsartist – sångerskan Elisabeth Kontomanou – som dels är Grammynominerad och dels har sjungit med storheter som John Scofield, Michel Legrand, Mike Stern och Toots Thielemans. Kvartetten är ett tvärnordiskt samarbete med Rasmus H Thomsen från Danmark och tre svenska musiker, vilka har gjort närmare 50 konserter runt om i Sverige och Danmark. Våren 2012 släppte de sitt debutalbum Tears in the Rain och under konserten bjuds vi på dels material från skivan och dels standardlåtar såsom Sometimes I feel like a motherless child, Sunny, Skylark och Midnight Sun. SE-Quartet består av David Ehrlin – saxofon och basklarinett, Rasmus H Thomsen - piano, Patrik Hanson – kontrabas och Antti Ojala – trummor.
Fri entré.
Arrangörer: EJK, Svensk Jazz (Jazzify) och Nils-Åke Persson, Fridsjö i samarbete med Jazz i Sörmland, Ärla Pingstförsamling och Eklångens Byalag samt med stöd från Svenska Postkodlotteriet.
OBS! Hos Nils-Åke Persson, Fridsjö, Eklången, Ärla med tel 070 – 699 04 99. Två set med paus.

Var ligger Fridsjö? Hur åker man från Eskilstuna för att komma dit?

upp

Torsdag 5 september kl 19.30 – Josef’s House of Blues
NYA TUBABANDET
Tradjazz med inslag av visa och allsång bjuds vi på av Nya Tubabandet, som består av Jan-Peter "Jappe" Löfstrand – tuba, Torkel Stödberg – banjo, gitarr, sång, Per Dywling – kornett, trombon, barytonhorn, gitarr och Leif Linnskog – klarinett, saxofoner, gitarr, sång.
Entré: 70 kr för medlem i EJK eller Tontroll. Övriga: 80 kr.
Arr.: Nya Tubabandet i samarbete med Josef's, EJK, Tontroll och ABF.
Matgäster bokar bord via tel 016 - 12 34 60.
OBS! Bandet återkommer 10/10, 14/11 och 5/12.

Onsdag 25 september kl 19.30 – Contrast
JAM-KVÄLL
Ta med ditt instrument och jamma med vårt husband, som ikväll består av Niclas Ericson – trumpet, Johannes Rytzler – piano, Dan Jisei – kontrabas och Mattias Borgh – trummor.
Kontaktperson är David Ehrlin på telefon 0703 - 67 17 30.
Medarrangör: Eskilstuna Musikskola
Fri entré – Öppet kafé – All publik välkommen!

Fredag-lördag 27-28 september – Munktellstaden – Fri entré
VÄRLDSKULTURFESTIVALEN 2013
Den åttonde Världskulturfestivalen äger rum 27-28 september i Munktellstaden. Festivalen bjuder på musik från världens alla hörn, spännande workshops, upplysande teater, eldiga uppvisningar, färgsprakande dansnummer och mycket mer! Ur programmet: Lenacay, My Life/Globträdet (teater), Klara Kazmi, Dani M och Ale Möller Band med gäster.
Arrangörer är Eskilstuna kommun, Scenkonst Sörmland, Eskilstuna Folkhögskola, Studiefrämjandet, Sensus och ABF med stöd av Sparbanksstiftelsen Rekarne, Kommunfastighet och Munktellstaden samt föreningslivet i Eskilstuna varav bland andra Eskilstuna Jazzklubb.
Se vidare på
www.facebook.com/varldskulturfestivalen respektive www.eskilstuna.se/sv/Evenemangsguiden/Varldskulturfestivalen/

Lördag 28 september kl 19.00 – Eskilstuna Teater
ROGER PONTARE sjunger tillsammans med storbandet
BENGT BAILEY and NO COMENTS

Äntligen får vi åter höra Eskilstunas eget storband Bengt Bailey and No Coments i en renodlad konsert och i allra bästa sällskap – sångaren Roger Pontare med en härlig blandning av swing, funk, samba m.m. Det skulle förvåna om vi inte dessutom får höra något guldkorn från Frank Sinatras repertoar. Storbandet har genom åren gett konserter med Putte Wickman, Hayati Kafe och Little Mike Watson, och nu är det alltså åter dags att ge sig i kast med Pontares låtarkiv, som innehåller en lång rad välkända pärlor men även en och annan "doldis". Teatern har den perfekta akustiken för storbandsmusik och är dessutom lagom stor, vilket borgar för en totalupplevelse, som man inte bör missa.
Entré: 220 kr för medlem i EJK via förköp hos Turistbyrån (016 - 710 70 00).
Övriga: 250 kr via förköp hos Ticnet eller Turistbyrån.
Huvudarrangör: Bengt Bailey and No Coments (
advokat@qvigstad.se)
Medarrangörer: EJK och SparbanksStiftelsen Rekarne.
OBS! Eskilstuna Teater. Två set med paus.

Onsdag 2 oktober kl 19.30 – Contrast
HANNA ELMQUIST BAND
Sångerskan Hanna Elmquist är ett av Sveriges klarast lysande stjärnskott på jazzhimlen. Hon har gjort sig känd för sitt rättframma sväng och en varm, fyllig och egensinnig röst. Hanna har starka rötter i 50- och 60-talsjazzen. Det är lyrisk jazz med driv, energi och sväng samt ett stänk nordiskt vemod. Repertoaren av egna låtar blandas med arrangemang på välkända standards uppbackad av ett band av idel svensk jazzelit. Bandet har ett starkt samspel, en stor dos improvisation och en tät publikkontakt. I kvintetten ingår även Björn Jansson – tenorsax och basklarinett, Adam Forkelid – piano, Lars Ekman – bas och Daniel Fredriksson – trummor.
Entré: 120 kr för medlem i EJK. Övriga 150 kr.

Torsdag 10 oktober kl 19.30 – Josef's House of Blues
NYA TUBABANDET
Arr.: Nya Tubabandet i samarbete med Josef's, EJK, Tontroll och ABF.
OBS! Övrig information – se konserten 5/9.

Fredag 11 oktober kl 20.00 – Eskilstuna Teater
JAZZ VOCAL UNIT
Tolstoy, Thuresson, Buczek och Asplund
Jazz Vocal Unit är namnet på den vokala drömkvartetten med Viktoria Tolstoy, Svante Thuresson, Vivian Buczek och Peter Asplund tillsammans med Claes Crona Trio. Fyra av landets främsta sångsolister framför kvartettsång, som för tankarna till Manhattan Transfer och Gals & Pals, där för övrigt Svante Thuresson medverkade. Resultatet har blivit nyskrivna kvartettsångsarrangemang av Svante och Peter på bland annat Take The A Train, When The Saints Go Marching In, It's All Right With Me, Caravan och All That Jazz. Dessutom kommer duonummer att presenteras av sångsolisterna. De fyra vokalisterna har bästa tänkbara uppbackning i form av Claes Crona – piano, Mattias Svensson – bas och Rasmus Kihlberg – trummor.
Entré: 230 kr med Kuriren-PLUS. Medlem i EJK: 240 kr. Övriga: 290 kr.
Medarr.: SparbanksStiftelsen Rekarne och Eskilstuna-Kuriren.
OBS! Eskilstuna Teater. Två set med paus.

Onsdag 16 oktober kl 19.30 – Contrast
JAM-KVÄLL
Ta med ditt instrument och jamma med vårt husband, som ikväll består av Adrian Holmström – saxofon, Lenne Lehtonen – piano, Adam Nätt – kontrabas och Anders Andersson – trummor.
Kontaktperson är David Ehrlin på telefon 0703 - 67 17 30.
Medarrangör: Eskilstuna Musikskola
Fri entré – Öppet kafé – All publik välkommen!

Torsdag 17 oktober kl 18.30 – Josefs House of Blues
HELNOTEN – 14 ÅR
En succé lär ju vara svår att upprepa, men här tvekar vi inte det minsta att för femtonde året i rad presentera En helkväll med Helnoten. Vi bjuds på bl.a. swing och mainstream presenterat av flera lokala musikaliska konstellationer.
Detaljerat program kommer senare.
Huvudarrangör: Kamratföreningen Helnoten.
OBS! Josef's House of Blues.

Fredag 18 oktober kl 19.30 – Josef's House of Blues
ANTENNA
3 Band / Samma kväll / Samma scen
Le Système – Jazzmusikerna Fabian Kallerdal och Mikael Edlund i ett ohejdat lysande groove (www.lesysteme.se)
Tarabband med Nadin Al Khalidi – Sexmannabandet som leds av den karismatiska sångerskan och sazspelaren Nadin med rötterna i Kairo och Bagdad (www.tarabband.com/band)
CLEO & Julia Spada – Rapparen och sångerskan Nathalie Missaoui (Cleo) i samarbete med sångerskan Julia Spada och de andra medverkande musikerna under kvällen (www.cleomusic.se)
Entré: 120 kr för medl. i EJK, Tontroll, ToFF el. Memento. Övriga: 150 kr.
Förköp: Stadsbiblioteket och Josef'sHouse of Blues.
Arr.: Tontroll, Torshälla Finska Förening (ToFF), EJK och Memento i samarbete med RFoD, Svensk Jazz och Josef's House of Blues.
Matgäster bokar bord via tel 016 - 12 34 60.

Lördag 19 oktober – Contrast
TUNAJAZZEN'13 – 28 år
Musikfestival för musiker med anknytning till Eskilstuna. Vi presenterar som vanligt ett flertal jazzgrupper, som kommer att framträda under eftermiddagen och kvällen. Det bjuds på allt från akustisk duo till storband
Detaljerat program kommer inom kort på www.ejk.nu
Mat och dryck serveras av restauratör.

Kolla affischen! (Öppnas i nytt fönster/ny flik.)

Onsdag 23 oktober kl 19.30 – Contrast
PETER GETZ & STOCKHOLM JAZZ TRIO
"… här kommer en sångare som kan behandla jazzens språk, Peter Getz. Att generna från pappa Stan finns med är ingen överraskning. Men Peter behöver inte ta till referenser från denne gudabenådade saxofonist. Han har en egen identitet som är värd att uppskattas. Hans charmiga sångsätt och repertoarval bäddar för detta. Materialet är sannerligen av högsta klass där givetvis den amerikanska sångboken tullas på många melodier." säger journalisten Göran Olson i DIG Jazz när han recenserar Peters nya skiva Getz Together med just Stockholm Jazz Trio, som består av de förträffliga musikerna Daniel Tilling – piano, Jan Adefelt – bas och Jesper Kviberg – trummor.
Entré: 150 kr för medlem i EJK. Övriga 180 kr.

Lördag 26 oktober kl 19.00 – Kulturhus Tandla Skola
BAROCKMUSIK
Finstämd och dynamisk barock med stråkkvartett från Norrköping med bland andra Eskilstuna-bördige Roland Kjellström och Elin Pålbäck.
– Paus –
ALLSÅNGSKONSERT med KÖR HÅRT
Var med och sjung så skoltaket lyfter. Kören Kör Hårt från Näshulta, med sin färgstarka ledare Maggan Lindman, tar oss med in under sångens vingar. Ackompanjerar gör Ola och Inga-Lill Sjönneby. Körsång och allsång i en härlig mix.
Entré: Frivillig entrégåva.
För bokning och info:
www.tandlaskola.se eller tel 0736 - 40 71 73.
Arrangör: Tandla Skolas Vänner i samarbete med EJK.

Torsdag 31 oktober kl 19.00 – Konstmuséet
DAVID EHRLIN & RASMUS H THOMSEN DUO
De har spelat tillsammans sedan 2007, när de bildade jazzkvartetten SE-Quartet med vilken de har hunnit göra mera än 50 konserter runtom i Sverige och Danmark. Vid denna konsert får vi höra dem med egna kompositioner och utvalda jazzstandards som exempelvis ett nytt härligt arrangemang på On Green Dolphin Street. Du får uppleva hur jazzmusiken från denna innovativa duo och bilderna på Eskilstuna Konstmuseum får smälta ihop i en ny totalupplevelse i sällskap med David Ehrlin – saxofoner och Rasmus H Thomsen – piano.
Fri entré.
Konserten arrangeras i samarbete mellan David Ehrlin & Rasmus H Thomsen Duo, Eskilstuna Konstmuséum och Eskilstuna Jazzklubb.
OBS! Eskilstuna Konstmuseum.

Onsdag 6 november kl 19.30 – Contrast
PETER ASPLUND & MARTIN SJÖSTEDT DEKTETT
plays the music of Marty Paich and Mel Tormé
Sångaren och trumpetaren Peter Asplund samt basisten och pianisten Martin Sjöstedt har slagit ihop sina påsar och bildat denna fantastiska grupp av 10 musiker för att hylla två musikaliska giganter inom den så kallade västkustjazzen. Kompositören och arrangören Marty Paich jobbade tillsammans med sångaren Mel Tormé på ett antal odödliga skivinspelningar, där de skapade historia genom Paichs säregna arrangemang och Tormés jazzsång. Man valde att använda sig av en stor liten ensemble, en tentett som kallades dektette. Det vill säga både storband och liten jazzgrupp på samma gång. Idén kom från Gerry Mulligans tentett och Miles Davis "Birth of the Cool". Sällan eller aldrig har vi haft så mycket idel ädel jazzadel på Contrasts scen på en och samma gång, som den här kvällen. Vi får lyssna till Jan Allan – trumpet, Fredrik Norén – trumpet, Jonne Bentlöv – trumpet, Petter Carlsson – horn och piano, Bertil Strandberg – trombon och euphonium, Amanda Sedgwick – altsax, Klas Toresson – tenorsax, Björn Jansson – barytonsax, Rasmus Kihlberg – trummor, Martin Sjöstedt – bas och Peter Asplund – trumpet och sång. Bättre än så här kan det inte bli.
Entré: 150 kr för medlem i EJK. Övriga 180 kr.

Onsdag 13 november kl 19.30 – Contrast
JAM-KVÄLL
Ta med ditt instrument och jamma med vårt husband, som ikväll består av David Ehrlin – saxofon, Rasmus H Thomsen – piano, Stefan Käck – kontrabas och Mattias Eriksson – trummor.
Kontaktperson är David Ehrlin på telefon 0703 – 67 17 30.
Medarrangör: Eskilstuna Musikskola.
Fri entré – Öppet kafé – All publik välkommen!

Torsdag 14 november kl 19.30 – Josef's House of Blues
NYA TUBABANDET
Arr.: Nya Tubabandet i samarbete med Josef's, EJK, Tontroll och ABF.
OBS! Övrig information – se konserten 5/9.

Fredag 15 november kl 20.00 – Eskilstuna Teater
STEVIE WONDER HYLLAS av CLAES JANSON och KÖR
"The Best of Stevie Wonder"
Efter succén med sin hyllning till Ray Charles återkommer sångaren Claes Janson med en tribut till en av världens främsta artister och kompositörer – Stevie Wonder. Du kommer att bjudas på det bästa från Stevies 50-åriga karriär. Vi får höra välkända låtar som You are the Sunshine of my Life, Sir Duke, Lately, Don't you Worry 'bout a Thing och många fler i luftigt svängiga akustiska versioner. Bakom sig på scenen har Claes Janson stöd av Mårten Lundgren – trumpet, flygelhorn och kör, Klas Toresson – tenorsax, flöjt och kör, Martin Pålsson – trombon och kör, Claes Crona – piano, Hans Backenroth – bas och Mats Engström – trummor och arrangemang.
Entré: 220 kr för medlem i EJK. Övriga: 250 kr.
Medarrangörer: SparbanksStiftelsen Rekarne och Volvo.
OBS! Eskilstuna Teater. Två set med paus.

Lördag 16 november kl 19.00 – Kulturhus Tandla Skola
DANIEL & EMMA REID
"I Emma och Daniel Reids händer blir duetterna på fiol och saxofon rena kärlekshandlingar – känsliga tvåstämmiga möten, där instrumenten lindar sig runt varandra och liksom andas unisont" citerar vi från Sydsvenskan. Stor musik i det lilla formatet.
– Paus –
IRIS / FYRA RÖSTER – EN KLANG
Vokalgruppen Iris sjunger à capella och repertoaren rör sig över ett spektra från folkvisa till pop. Vi hör Amanda Ginsburg, Agnes Grahn, Ida Hammarbacken och Agnes Börsbo.
Entré: Frivillig entrégåva.
För bokning och info:
www.tandlaskola.se eller tel 0736 - 40 71 73.
Arrangör: Tandla Skolas Vänner i samarbete med EJK.

Onsdag 20 november kl 19.30 – Contrast
MONICA BORRFORS med GÖSTA NILSSON TRIO
"Bebop Lives" är namnet på den konsert som presenteras. Jazzsångerskan Monica Borrfors framför musik från den gyllene epok i jazzens historia, som varade från mitten av 50-talet till mitten av 60-talet. Kompositörer såsom John Coltrane, Horace Silver, Miles Davis, Thelonious Monk och Benny Golson står i förgrunden. Visst minns vi låtar som Round Midnight, Moment's Notice, Hi-Fly, Four, Confirmation etc. Musiken varvas på ett underhållande sätt med berättelser om låtarna, tidsandan och de musiker, som var aktuella under denna tidsperiod. I trion bakom Monica känner vi igen de sedan länge sammansvetsade musikerna Gösta Nilsson – piano, Filip Augustsson – bas och Jesper Kviberg – trummor.
Entré: 120 kr för medlem i EJK. Övriga 150 kr.

Fredag 22 november kl 20.00 – Josef's House of Blues
ELLIKA & SOLO & RAFAEL
De tre musikerna vill förmedla glädjen över att spela med varandra och upptäcka nya vägar och möjligheter när instrumenten möts. Duon Ellika & Solo har funnits i 14 år och turnerat över hela världen och är flerfaldigt prisbelönad. Förstärkta med Rafael Sida Huizar har duon blivit en trio och samarbetet är en tät dialog mellan tre nyfikna folkmusiker. Ellika Frisell, fiol och altfiol, är spelman och veteran på den svenska folk- och världsmusikscenen. Solo Cissokho är koraspelare och sångare i världsklass. Rafael Sida Huizar är slagverkare i afrokubanska slagverkstraditioner. Han är ett stort namn inom jazz och världsmusik i Sverige och utomlands.
Entré: 120 kr för medlem i EJK eller Tontroll. Övriga 150 kr.
Förköp på Stadsbiblioteket.
Arrangör: Tontroll i samarbete med Eskilstuna Jazzklubb.
Restaurangen öppen för mat. Boka bord 016 - 12 34 60.
OBS! Josef's House of Blues. Två set med paus.

Onsdag 27 november kl 19.30 – Contrast
ISABELLA LUNDGREN och
KARIN HAMMAR med CARL BAGGE TRIO

"Isabella erövrar och förtjusar en allt större publik genom sin naturliga, ärliga och genommusikaliska förmåga att framföra den jazzhistoriska repertoaren". Så lyder formuleringen när sångerskan Isabella Lundgren tilldelades 2013 års Anita O'Day-pris. Hon är det senaste vokala stjärnskottet, som har valt att komma med en av världens främsta trombonister – Karin Hammar och en av våra främsta pianotrior med Carl Bagge – piano, Niklas Fernqvist – bas (ersätter Kenji Rabson) och Daniel Fredriksson – trummor. Vi får företrädesvis höra kvintetten framföra standardlåtar och material från The Great American Songbook.
Entré: 150 kr för medlem i EJK. Övriga 180 kr.

Lördag 30 november kl 16.00 – Contrast
CASABLANCA BIG BAND och
MUSIKSKOLANS IMPROVISATIONSGRUPPER

Musikskolans elever får här chansen att visa upp sig under en hel konsert i två set. Dels får vi höra flera improvisationsgrupper i mindre konstellationer och dels lyssnar vi till Musikskolans storband, Casablanca Big Band, som spelar fusion och jazz med ungdomlig intensitet och glöd.
Medarrangör: Eskilstuna Musikskola.
Fri entré – Öppet kafé – All publik välkommen!

Onsdag 4 december kl 19.00 – Eskilstuna Teater
SVEN WOLLTER SHOW
Föreställningen är ett hopkok av Svens egna favoriter. Visor, dikter, kupletter, noveller och snuskiga historier av bland andra Kent Andersson, Slas, Dan Berglund, Skånska Lasse och Leonard Cohen. Materialet har Sven Wollter samlat under årens lopp. Smycken har lagts på hög med tanken att "någon gång ska jag…". Medverkar gör också två av Svens musikaliska kamrater från Stockholms Stadsteater, nämligen musikanten och kompositören Bengt Ernryd – flygel, trumpet och flygelhorn samt Patric Thorman – kontrabas. Den 17 februari 1989 startade Klara Soppteater med just "Sven Wollter Show".
Entré: 230 kr med Kuriren-PLUS. Medlem i EJK / Riksteaterföreningen / Tontroll: 240 kr. Övriga: 290 kr.
Medarrangörer: Riksteaterföreningen, Tontroll, SparbanksStiftelsen Rekarne och Eskilstuna-Kuriren.
OBS! Eskilstuna Teater. Två set med paus.

Torsdag 5 dec kl 19.30 – Josef's House of Blues
NYA TUBABANDET
Arr.: Nya Tubabandet i samarbete med Josef's, EJK, Tontroll och ABF.
OBS! Övrig information – se konserten 5/9.

Onsdag 11 december kl 19.30 – Contrast
JESSES NEW ORLEANS BAND
"New Orleans – Jazzens vagga" är rubriken på denna konsert och historiska jazzkväll med trombonisten, bandledaren, radio­prataren och kåsören Jesse Lindgren och hans 7 man starka New Orleans Band. För 100 år sedan dansades det till valser, ragtime, schottis, two-step och samtidens populärmusik i det nöjeslystna New Orleans. I ord och ton berättas om detta och om hur legenderna "Satchmo" Armstrong, Buddy Bolden, Kid Ory, Jelly Roll Morton och King Oliver förvandlade dessa toner och rytmer till jazz. Följ med till syndiga Basin Street, kreol­kvarteren Vieux Carré och till hjulångarna, som förde jazzen längs Mississippi. Bandets medlemmar är Jens "Jesse" Lindgren – trombon och sång, Ragnar Tretow – trumpet, Bengt "Bomull" Brehmer – klarinett, Lasse Tidholm – piano och sång, Göran Stachewski – banjo, Tomas Ekström – bas och Sven Stålberg – trummor.
Entré: 150 kr för medlem i EJK. Övriga 180 kr.

Söndag 22 december kl 16.00 & 19.00 – Kulturhus Tandla Skola
JUL I TANDLA SKOLA
LINA ADOLPHSON med VÄNNER

För tredje året i rad öppnar man nu dörren för julen och bjuder in till ett välsmakande musikaliskt julbord. Den nymålade salen i rött, vitt och grått gör sitt bästa för att omsluta dig med värme och närhet. Medverkar gör Lina Adolphson, Elin, Amalia, Ola och Inga-lill Sjönneby med vänner.
Entré: Frivillig entrégåva.
För bokning och info:
www.tandlaskola.se eller tel 0736 - 40 71 73.
Arrangör: Tandla Skolas Vänner i samarbete med EJK.